fbpx
Сьогодні
Фото 22:44 16 Вер 2019

В Україні вперше відбувся матч з поло

Фото: Equides club

У Києві, за сприяння посольства Аргентини та посла Елени Летісії Мікусінскі, вперше відбувся матч з поло.

Гра відбулася у заміському кінному клубі "Equides club" у Київській області у присутності послів Аргентини, Португалії, Іспанії, Індії, Бельгії, гостей з Великобританії, Малайзії та інших країн, а також представників українського уряду та ділових кіл, передає  UATV.

матч поло Equides club

Фото: Equides club

матч поло Equides club

Фото: Equides club

Поло винайшли у Персії, але згодом воно розповсюдилося по світу.

Сьогодні саме аргентинці є одними з кращих у цьому виді спорту на міжнародній арені. Більш того – поло стало національним видом спорту в Аргентині.

Найкращий гравець світу, аргентинець Адольфо Камбіасо надіслав для українців відеоповідомлення, яке було продемонстроване перед матчем. Зокрема, він привітав українців та побажав подальших успіхів у розвитку цього виду спорту.

матч з поло

Фото UATV

матч з поло

Фото UATV

Спеціально для матчу в Києві відомий аргентинський срібних справ майстер Марсело Толедо розробив дизайнерський Кубок посла Аргентини, який було вручено переможцям.

Під час вручення нагороди посол Аргентини зазначила, що, на її думку, це історична подія для українського спорту.

"Раді повідомити, що сьогодні не лише відбувся перший в історії України матч з поло, але і запрацювала Федерація поло в Україні", – зазначила пані Мікусінскі.

Після матчу для гостей заходу співала відома британсько-угандійська співачка Принцеса Накабірі Амуті Бінайси, а професійні танцівники майстерно продемонстрували аргентинське танго.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: