fbpx
Сьогодні
17:01 16 Вер 2019

У Маріуполі жорстоко розстріляли бойовика "ДНР", якого суд відпустив під домашній арешт

У Маріуполі повідомили про розправу над бойовиком Романом Джумаєвим

У Маріуполі невідомі розстріляли відпущеного під домашній арешт бойовика "Донецької народної республіки" Романа Джумаєва. Про це повідомляє місцевий сайт 0629.com.ua.

Повідомляється, що інцидент стався в багатоповерхівці на вулиці Воїнів-визволителів, в якій жив Джумаєв. За даними порталу, невідомі розстріляли його на порозі квартири. У поліції повідомили, що на місце виїхала слідчо-оперативна група, а перші коментарі обіцяють дати протягом доби.

Як стверджує маріупольський сайт, загинув саме колишній бойовик "ДНР" Роман Джумаев, якого на початку серпня суд відпустив під домашній арешт. Джумаєва звинувачували в участі в терористичній організації, йому загрожувало від 8 до 15 років позбавлення волі.

Після інциденту бабусю Джумаєва відвезли в лікарню, а на місці інциденту присутня його мати. Імовірно, у нього вистрілили сім разів.

Роман Джумаєв

Роман Джумаєв

Уродженець Маріуполя вступив до "ДНР" в 2014 році, брав участь у боях проти української армії за Донецький аеропорт та Дебальцеве. Влітку 2015 через Росію виїхав до Білорусі, пізніше переїхав до Росії. Був затриманий у вересні 2017 року, коли спробував виїхати на підконтрольну Україні територію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: