fbpx
Сьогодні
21:52 16 Вер 2019

На Трухановому острові охоронці Медведчука облаштували тренувальну базу, є відео

Охоронці народного депутата від Опозиційної платформи — За життя Віктора Медведчука облаштували тренувальну базу на території Труханового острова у Києві.

Про це йдеться в сюжеті BIHUS.info.

За даними видання, на березі рекреаційної зони знаходиться тренувальна база охоронної фірми Шторм, яка займається охороною кума президента РФ Віктора Медведчука та забезпечує безпеку його маєтків.

Територію площею 11 тис. кв. м над Дніпром, що належить столиці, обгородили парканом та встановили камери спостереження. Вхід на територію для сторонніх — заборонений.

За даними журналістів, за парканом розташовані спортмайданчик, брезентова палатка та кількаповерхова споруда, ймовірно житлова. А з території лунають накази на кшталт військових.

Паркан, який відділяє територію тренувального табору від іншої частини острова, заходить в воду, незаконного перекриваючи доступ до берега.

З закритої території Труханового острова до журналістів вийшли чоловіки спортивної статури, які заявили, що це «приватна територія». Один з них був одягнутий у футболку з логотипом Шторму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: