fbpx
Сьогодні
15:55 16 Вер 2019

"Може, я піду": Богдан про наступника Кличка в КМДА

Голова Офісу президента заявив, що аудиторія вважає його головним опонентом Володимира Кличка

Про це він сказав в інтерв'ю ВВС. Україна.

4 вересня уряд погодив звільнення Віталія Кличка з посади керівника КМДА. Проте указу президента досі немає. Відповідаючи на питання журналістів, чи звільнять Володимира Кличка з посади голови КМДА, голова ОПУ відповів: "Ми зобов'язані це зробити, згідно з Конституцією".

Щодо того, чому цього досі не зробили, Богдан віджартовується: "Дивимося за ним".

"Нам подобається, як він поводиться… (сміється). Не знаю, як переформулювати цю нецензурну фразу… "Лучше ужасный конец, чем ужас без конца" (сміється)", – зазначив голова ОПУ.

Андрій Богдан також зауважив, що їхня команда "кожне питання пропрацьовує, вибудовує, розуміє наступний крок, і третій, і четвертий".

На питання журналістів, чи є в них готовий кандидат на місце Кличка, Богдан відповів: "Найменша проблема в цьому всьому – це кандидати (сміється). Кандидатур багато. Може, я навіть піду".

Разом з тим він додав, що ніколи над цим серйозно не задумувався, але от останні події показали, що аудиторія, за словами самого Богдана, бачить опонентом Кличка саме його.

"Я вважаю, що для мене це спуститися на декілька сходинок вниз. З іншого боку, я свою функцію вже майже виконав – як перша ступінь ракети, яка виводить її на орбіту, – я вже її майже вивів. І мені треба зайнятись чимось серйозним".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: