fbpx
Сьогодні
14:50 15 Вер 2019

У "ДНР" невдоволенні словами Пристайка

Глава "МЗС" "ДНР" Наталія Ніконорова заявила, що своїми заявами про небажання надавати особливий статус Донбасу і закріплювати його в Конституції України українська влада"саботує мінські угоди".

Про це передають російські "РИА Новости".

"Заяви про те, що Україна не має наміру надавати особливий статус Донбасу і закріплювати його в Конституції країни – це пряме свідчення навмисного саботажу мирного врегулювання, яке полягає якраз у вирішенні політичних питань, що стали власне причиною конфлікту", – заявила Ніконорова.

Ніконорова твердить, що в Комплексі заходів чітко встановлена ​​"необхідність амністії і недопущення переслідування учасників подій на Донбасі". Також там прописано "зобов'язання надання Донбасу особливого статусу і закріплення цього положення в Конституції України".

"Головне для повноцінного сприйняття – максимально уважно вивчити схвалений Радою Безпеки ООН документ і всі фрази в ньому прочитати до кінця, особливо ті з них, де чітко прописано, з урахуванням яких особливостей, особливо ті, де йдеться про території, які повинні пройти конституційну реформу з децентралізації країни. Ще раз звертаємо особливу увагу представників України на те, що говорити про намір виконувати мінські домовленості недостатньо – їх потрібно здійснювати на практиці", – додала вона.

Нагадаємо, учора Пристайко заявив, що Україна не вноситиме зміни до Конституції про "особливий статус" Донбасу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: