fbpx
Сьогодні
Фото 21:52 14 Вер 2019

Зеленський закликав світ знімати кіно в Україні. А ще - зустрівся з зірками світового кіно

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що протягом останніх двох днів провів кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно.

Про це глава держави повідомив у Facebook.

"Учора говорили зі сценаристом і продюсером уже культового серіалу «Чорнобиль» Крейгом Мезіном. Увечері, під час форуму YES, мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Катчером", – написав Зеленський.

Зеленський Мезин

За словами президента, з усіма він мав плідну розмову про кіно, зокрема, про розвиток української кіноіндустрії. Мовилося також про шляхи залучення інвестицій у кіноіндустрію, особливо з огляду на те, що Україна зробила перший вагомий крок до впровадження "системи rebates", зазначив Зеленський.

"Звертаюся до представників світової кіногромадськості. Двері України відчинено для вас. Ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Створюймо шедеври разом", – закликав глава української держави.

Зеленский и Робин Райт

Голлівудські актори Робін Райт, Міла Куніс і Ештон Катчер стали секретними гостями 16-ї щорічної конференції Ялтинської Європейської Стратегії (YES) у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: