fbpx
Сьогодні
20:50 14 Вер 2019

Українська актриса Анна Буткевич дебютувала на подіумі Тижня моди у Нью-Йорку

Українська актриса і телеведуча Анна Буткевич виступила в якості моделі на показах трьох дизайнерів на New York Fashion Week, яка проходить прямо в ці дні.

У Нью-Йорк Анна прилетіла за спеціальним запрошенням компанії Nolcha – одного з організаторів fashion-шоу і показів у рамках нью-йоркського тижня моди. Наприкінці минулого року під час зйомок фільму в Лос-Анджелесі, який скоро вийде в прокат, Анну помітили продюсери компанії і вже тоді зацікавилися нею як моделлю.

Відомо, що кілька років тому актриса стала обличчям колекції популярного українського дизайнера Андре Тана, але її дебют в якості моделі відбувся саме зараз, в рамках NYFW.

На подіумі в Нью-Йорку актриса продемонструвала три концептуальні street-style look-а з колекцій сезону SS'20.

"Дефілювати по подіуму виявилося досить складною, але дуже цікавою роботою, – ділиться Анна. – Протягом двох тижнів до показу я щодня готувалася, "вчилася ходити", за кілька годин займалася з тренером. 42 години я відточувала правильну поставу, темп ходьби і дихання! Мені здається, тепер про модельну ходу я знаю все. Але я не зупинилася на цьому, і до дефіле я поставилася як до нової ролі. А те, що роль була без слів, стало самим цікавим. Адже настрій своїх образів і колекції в цілому потрібно було передати і показати невербально: з допомогою ходи, рухів, виразу очей. Неймовірний досвід! Тепер я бачила NYFW не тільки з глядацького залу, але і з подіуму. І це не менш захоплююче, повірте!", – ділиться емоціями і новим досвідом Анна Буткевич.

Нагадаємо, цього року у Лос-Анджелесі пройшов перший Vegan Fashion Week.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: