fbpx
Сьогодні
22:28 13 Вер 2019

Разумков відповів на коментар Геращенко про "зелений ксерокс"

Фото ReutersФото Reuters

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на звинувачення опозиції, що парламентська більшість працює як «безсоромний зелений ксерокс».

«Сьогодні говорили про якийсь ксерокс, але це точно не про нас», – сказав Разумков в коментарі LB.ua в кулуарах 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

На думку представника Слуги народу, парламент працює ефективно і не втрачає свою суб'єктність.

«Поки що все в порядку, будемо сподіватися, що так буде і далі. І результативні голосування це показують – 250, 300, 341 голос. Парламент працює швидко, парламент працює ефективно, але це не означає, що парламент втрачає свою суб'єктність», – сказав Разумков.

Раніше співголова депутатської фракції Європейська солідарність Ірина Геращенко звинуватила партію Слуга народу в тому, що вони крадуть законопроекти, які напрацювала Верховна Рада восьмого скликання.

«Правляча більшість пишається тим, що вони працювали, як шалений зелений принтер. Цього дня вони пропонують працювати, як безсоромний зелений ксерокс. Тому що вкрали низку законів, над якими роками працював уряд, депутати",- заявила вона.

Зелений колір був основним у виборчій кампанії президентської партії Слуга народу, яка отримала більшість місць у Верховній Раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: