fbpx
Сьогодні
21:25 13 Вер 2019

Депутат "Слуги народу" пояснив свій візит до Суркіса

Депутата президентської партії «Слуга народу» і засновника мережі клінік «Борис» Михайла Радуцького побачили серед гостей на дні народження депутата «Опозиційної платформи — За життя» Григорія Суркіса.

Той пояснив, що справа в дружбі, а політика ні до чого — про це йдеться в сюжеті «Епоха Суркіса: продовження» спільного проєкту «Радіо Свобода» та «UA:Перший» «Схеми: наші гроші».

Очільник парламентського комітету з питань охорони здоров'я Радуцький розповів, що прийшов насвяткування 70-річчя футбольного функціонера Суркіса «як давній друг».

За словами депутата, у минулому він отримував від почесного члена Спілки європейських футбольних асоціацій «політичну допомогу» у бізнес-питаннях — Суркіс суттєво «допоміг» Радуцькому в 1995 році відстояти ліцензію на надання медичних послуг.

«Ми друзі з 1991 року. І я вважаю, що прапор, стяг, під яким хто буває, дружбі не має заважати. Я друзів ніколи не міняв. Це мій друг, особистий, і я того не соромлюсь», — пояснив Радуцький характер своїх стосунків з ювіляром.

Він також наголосив, що не збирається співпрацювати з «Опозиційною платформою — За життя» через членство в цій партії певних осіб. «Деякі прізвища в цій партії — це люди, які мене, ну, сказати «засмучують» — це нічого не сказати. Але то є партія, а то є дружні стосунки, друзі», — сказав депутат.

Нагадаємо, що 4 вересня у Києві на святкування 70-го дня народження давнього соратника Віктора Медведчука і нині нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Григорія Суркіса приїхали голова СБУ Іван Баканов та перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: