fbpx
Сьогодні
22:10 13 Вер 2019

Банк Порошенка заявив, що обшуки були у "форматі шоу". У ДБР відмовились коментувати

В.о. голови правління Міжнародного інвестиційного банку Юрій Білоконь заявив, що слідчі Державного бюро розслідувань не мали законних підстав для проведення слідчих дій в офісі фінустанови.

Так він прокоментував сьогоднішні обшуки журналістам, повідомляє телеканал Прямий.

"Сьогодні відбулись слідчі дії. Проводили ці слідчі дії представники ДБР з залученням працівників поліції. Хочу сказати про те, що ми не погоджувались з таким форматом проведення дій, оскільки ніяких законних підстав для проведення таких слідчих дій, в такому саме форматі – з залученням представників Національної поліції та блокуванням роботи банку – не було", – заявив Білоконь.

За його словами, ці дії не стосувались діяльності банку і проводилися щодо одного з його клієнтів. При цьому, жодних претензій до банку і до цього клієнта немає, наголосив в.о.голови правління.

"Ми вважаємо, що такі дії були неупереджені по відношенню до нашої фінансової установи, оскільки виїмка документів, які сьогодні вилучались по даному клієнту, вже відбулась і вони були надані добровільно банком ще в серпні. Тому все, що відбувалось сьогодні, мало формат певного шоу, напевно", – сказав Білоконь.

Він наголосив, що Міжнародний інвестиційний банк – поза політикою, його діяльність спрямована виключно на обслуговування своїх клієнтів у рамках чинного законодавства.

У публікації зазначається, що представники ДБР, які проводили обшуки, включно зі слідчим, відмовились давати будь-які коментарі.

Нагадаємо, що сьогодні до банку Порошенка прийшли силовики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: