fbpx
Сьогодні
15:06 12 Вер 2019

В Україні запустили сервіс ветеринарних онлайн-консультацій

Засновники агентства Upturn Владислав Гурковський і Костянтин Лособик запустили перший в Україні сервіс онлайн-консультацій і виклику ветеринара 24/7 VETonline.pro.

Це своєрідний майданчик, який поєднує власників тварин і професійних ветеринарів, йдеться в прес-релізі стартапу.

Для власників тварин є дві послуги: Онлайн консультація ветеринара в чаті 24/7. При цьому, в чаті з ветеринаром можна надсилати фото та відео. Також доступний виклик ветеринара додому 24/7. Кінцева вартість залежить від конкретної ситуації і наданих послуг відповідно до розцінок ветеринарної клініки-партнера. Зараз послуги доступні в Києві і передмісті.

«Я завжди хотів створити масовий сервіс, який буде користуватися попитом у широкого прошарку людей. І в один з квітневих днів, я з моїм другом і компаньйоном Костянтином Лособиком, йдучи по Печерську, подумав, що в Україні у багатьох людей є домашні улюбленці, але немає онлайн сервісу, де б вони могли швидко, в режимі 24/7 і через зручний сайт проконсультуватися у професійного ветеринара», — розповів керівник проекту Владислав Гурковський.

За його словами, спочатку партнери «створили простий лендінг з формою для онлайн-консультації налаштували таргетинг на власників тварин — і отримали позитивний фідбек. Відразу після цього взялися за програмну розробку платформи».

Зараз проект працює всього лише близько місяця в бета-версії, але вже надано десятки онлайн-консультацій і викликів додому. Монетизація сервісу здійснюється за рахунок комісії за кожну надану послугу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: