fbpx
Сьогодні
10:31 12 Вер 2019

У Києві проведуть флешмоб "Велосипедом на роботу"

У четвер, 19 вересня, офісних працівників у Києві запрошують взяти участь у флешмобі «Велосипедом на роботу» і заїхати перед роботою на майдан Незалежності. Там із 8.00 до 10.00 на них чекатиме сніданок з круасанами, фотозоною та конкурсами.

Восени флешмоб проходить напередодні Всесвітнього дня без авто 22 вересня, повідомляє громадська організація U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»).

«Ми хочемо, щоб дедалі більше людей в Україні користувалися велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах. Знаємо, що такі зустрічі надихають і заохочують дедалі більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток. Це не тільки зручно, здорОво, економічно, екологічно, а й весело! Поїздка на роботу велосипедом бадьорить краще за будь-яку каву», — каже директорка U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») Анастасія Макаренко.

Їзда на велосипеді не лише підвищує рівень гормонів щастя, життєвий тонус і продуктивність, а й поліпшує якість життя людей у місті. Для компаній та організацій це чудова можливість командотворення і створення позитивного корпоративного іміджу. Для міста створення умов пересування велосипедом зменшує затори, шкідливі викиди в повітря й витрати на охорону здоров'я, нагадують у U-Cycle.

Тож осіннього дня «Велосипедом на роботу» заїхати перед роботою на майдан Незалежності можна поодинці, разом з іншими учасниками зі свого району або разом з колегами у складі корпоративної колони. На Майдані відбудеться конкурс Best Corporate Team, у якому визначать три найчисельніші корпоративні велоколони, і конкурс на найкращий діловий лук серед усіх учасників та учасниць заходу. Для участі в конкурсах потрібно зареєструватися за посиланням.

Також можна приєднатись до волонтерської команди та допомогти на фініші.

Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»

7:00-07:30 – старт колон з різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати поодинці
8:00-8:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика
8:30-8:40 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний «лук» та Best Corporate Team
08:40-8:45 – традиційне спільне фото
8:45-10:00 – дружнє спілкування за кавою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: