fbpx
Сьогодні
08:48 12 Вер 2019

Легенда автоперегонів вийшов із коми

Відомий спортсмен Міхаель Шумахер отямився після майже 6 років у комі й проходить курс лікування за допомогою стовбурових клітин у столиці Франції.

Про стан здоров'я автогонщика розповіла одна зі співробітниць паризької клініки Жоржа Помпіду, повідомляє Новинарня посилаючись на французьке видання.

Вона запевнила журналістів, що Шумахер вийшов з коми.

Зараз ніяких подробиць про стан німецького спортсмена немає. Офіційні представники Шумахера ніяк не коментують інформацію.

Відомо, що на першому поверсі клініки, куди привезли гонщика, перебувають охоронці. Також сюди прибував його колишній друг Жан Тодт, який перебував у лікарні близько 45 хвилин.

У Париж Шумахера доставили 9 вересня. Тут ним особисто опікується відомий професор Філіп Менаше, який отримав прізвисько "піонер клітинної терапії".

Нагадаємо, семиразовий переможець Формули-1 Міхаель Шумахер впав у кому після того, як отримав серйозну травму під час катання на лижах в 2013 році.

Відтоді у ЗМІ з'являлася різна інформація про стан його здоров'я. Минулого року повідомляли, що він пішов на поправку і більше не потребував штучного апарату вентиляції легенів.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: