fbpx
Сьогодні
16:40 11 Вер 2019

Великий вплив на прийняття рішень Зеленського має його дружина, - ЗМІ

Великий вплив на прийняття рішень Зеленського має перша леді.

В оточенні президента і його партії кажуть, що Олені Зеленській глава держави довіряє найбільше, пише УП.

Для прийняття важливих рішень президент Володимир Зеленський не скликає нараду, а організовує брейншторм. Зазвичай на них запрошуються перший помічник глави української держави Сергій Шефір, глава Офісу президента Андрій Бодан і помічник Зеленського Андрій Єрмак.

Також приходять перший заступник голови ОПУ Сергій Трофимов, який курує регіональну політику, і заступники Богдана з інформаційних питань Кирило Тимошенко і Юрій Костюк.

Якщо питання стосується економічних питань, на брейншторм запрошують прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Якщо мова йде про роботу Верховної Ради — спікера парламенту Дмитра Разумкова, першого віце-спікера Руслана Стефанчука, нардепа Олександра Корнієнка і главу фракції Слуга народу Давида Арахамію.

«Якщо при чужих людях Зеленський намагається робити гарне враження, підбирає слова, включаючи свою харизму, то зі своїм оточенням він не церемониться. Вова може бути досить жорстким чуваком, може і злитися, і часом матюкається. Якщо президент при вас матюкається, значить, він вам довіряє», — розповіло УП високопоставлене джерело з оточення президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: