fbpx
Сьогодні
22:09 11 Вер 2019

Депутата від "ЄС" викликали до Регламентного комітету через виступ у Раді

Глава Регламентного комітету Верховної Ради Сергій Кальченко викликав співголову депутатської фракції Євросолідарності Ірину Геращенко на засідання комітету через її виступ.

Про це Геращенко повідомила в Facebook.

"Друзі, тут мені слуги хочуть влаштувати публічну порку за висловлювання і викликають "на ковьор". Примітно, що в відповідь на грубе порушення новим спікером регламенту, я виступила емоційно і образно): , але чортами нікого не називала, й жодного прізвища чи назви фракції не згадувала", – сказала Геращенко.

На думку Геращенко, "у нас поки є свобода слова і свобода висловлювання".

"А на місці регламентного і вождів слуг, я б зайнялася своїми власними кнопкодавами. Які в перші два дні роботи, після криків – воплів про нові обличчя і нову роботу, накнопкодавили більше за весь попередній парламент. Прийдеться завтра написати заяву. Тим більше, що це реальне порушення Конституції і регламенту, а не дитячі образи слуг", – написала Геращенко.

Раніше на засіданні Верховної Ради Геращенко заявила , що "5 років тому "зелені чоловічки" захопили Крим, зараз "зелені чоловічки захоплюють український парламент".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: