fbpx
Сьогодні
15:06 10 Вер 2019

Bolt анонсував запуск безпілотного таксі у 2026 році

Платформа пасажирських перевезень Bolt займається розвитком технології безпілотних автомобілів, ґрунтуючись на програмному забезпеченні та вже наявних навігаційних додатках

Про це повідомляє представництво Bolt в Україні, передає Укрінформ.

"Багато технологічних компаній займаються розробкою безпілотних автомобілів, а ми натомість хочемо вибудувати технологію для безпілотних машин, яка ґрунтується на програмному забезпеченні та вже наявних навігаційних додатках. Це надасть чудову можливість використовувати знання розробників Bolt про машинне навчання, мапи та їх оптимізацію", – розповів керівник із розробки продуктів Bolt Євген Кабанов.

Перші тестові поїздки відбудуться вже наступного року, а перші автомобілі без водія планують запустити у системі Bolt через сім років.

Компанія хоче розробити технологію, яка дозволить автомобілям досягти четвертого рівня автономності, коли нема потреби у втручанні людини в управління засобом пересування за винятком "білих плям" на мапах або екстремальних погодних умов.

Довгострокова мета проекту – інтегрувати безпілотні автомобілі у транспортну платформу Bolt у 2026 році.

"Основна мета Bolt – зробити пересування у містах простішим, швидшим і безпечнішим. Вимоги до транспортних послуг зростають; за допомогою безпілотних автомобілів ми зможемо розв'язувати транспортні питання на іншому рівні", – пояснив Кабанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: