fbpx
Сьогодні
12:30 09 Вер 2019

Разумков: було зареєстровано 188 питань на порядок денний

Фото: Ukrinform

До проекту порядку денного ІІ сесії Верховної Ради ІХ скликання увійшло 188 питань.

Про це Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє Укрінформ.

"У запропонований проєкт порядку денного другої сесії увійшло 188 питань. Переважна більшість з них стосуються ініціативи народних депутатів, з яких 50 визначено Президентом України як невідкладні, де 13 невідкладних проєктів ініційовано саме Президентом України. До перехідних з минулого скликання належать 69 питань, серед них 63 законопроєкти, які доручили підготувати до наступного читання, та 4 закони, які повернуті з вето Президента для повторного розгляду", – сказав спікер.

За словами Разумкова, ще 20 перехідних законопроектів згідно з висновками комітетів пропонується не включати до порядку денного сесії як такі, що втратили актуальність та не підтримуються з інших підстав.

Спікер додав, що на ІІ сесії парламентаріям необхідно розглянути 7 законопроектів щодо внесення змін до Конституції, які були включені до порядку денного і очікують висновків Конституційного Суду.

Нагадаємо, у "Слузі народу" планують вже у жовтні працювати за оновленим регламентом.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: