fbpx
Сьогодні
17:50 09 Вер 2019

Міністр інфраструктури назвав три ключові завдання на посаді

Владислав Криклій

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій анонсував великі приватизації та концесії доріг, залізничних вокзалів і аеропортів.

Такі плани Криклій озвучив у коментарі журналу НВ.

«Інфраструктура має бути серцем економіки та розвитку країни», — зазначив у своїй відповіді Криклій. Він також назвав ключовими такі три мети:

1. Зшиваємо країну дорогами. У планах на наступні чотири роки побудувати 24 тис. км доріг. І впровадити роботу з порятунку доріг, для чого мають запрацювати автоматичні комплекси зважування під час руху габаритно-вантажного контролю, автоматизований контроль замінить присутність інспекторів.

2. Великі концесії та приватизації. Концентруємося на розвитку стратегічної інфраструктури та даємо бізнесу можливість більш ефективно управляти майном. Перші концесійні конкурси запустимо вже в цьому році – порти Ольвія і Херсон. Далі нас чекають концесії доріг, залізничних вокзалів і аеропортів.

3. Введення єдиного електронного квитка для пасажирських перевезень. З одним квитком подорожуєте по Україні та за її межами, не витрачаючи зайвий час на організацію пересадок, а ваш багаж подорожує за вами до фінального пункту призначення.

Читайте також:

📌 Нові міністри України: хто всі ці люди

📌 Олексій Гончарук: що відомо про наймолодшого в історії прем'єр-міністра в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: