fbpx
Сьогодні
11:32 08 Вер 2019

Парі Зеленського і Філатова: мер Дніпра достроково відкрив міст

Мер Дніпра Борис Філатов достроково відкрив Центральний міст, на який побився об заклад із президентом Володимиром Зеленським.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Коли ви побачите це відео, то міст вже буде відкритий. Хто виграв це парі? Його виграв тільки Дніпро», — зазначив Філатов.

Він також встановив на мосту залізний трон. Філатов запропонував посидіти в «кріслі мера» кожному жителю міста.

«А поки… Поки кожен дніпрянин може посидіти в моєму кріслі. На мосту. У кріслі, на яке я побився об заклад. Бо влада — це не слава і визнання, а тяжкий хрест», — резюмував він.

Доброе рассветное утро, Днепр.Когда вы увидите это видео, то Мост уже будет открыт….Кто выиграл этот спор? Его выиграл только Днепр.Город, который я так люблю. Его выиграли вы все, днепряне, мои земляки.Держался ли за я своё кресло? Никогда.Я готов хоть завтра с ним расстаться, например, за аэропорт. Потому, что Днепр хочет летать. А ему обрезали крылья.Ровно в тот день, когда в Днепре будет открыт новый аэропорт, я готов написать заявление.А пока…Пока каждый днепрянин может посидеть в моем кресле. На мосту. В кресле, на которое я поспорил.Потому, что власть – это не слава и признание, а тяжкий крест.Крест, который ты обязан нести, принимая тяжелые, но жизненно необходимые решения.Лучше сделать и пожалеть, чем не сделать и пожалеть. Я знаю точно.

Posted by Borys Filatov on Friday, September 6, 2019

 

Нагадаємо, що 12 липня Володимир Зеленський і Борис Філатов домовилися, що останній подасть у відставку, якщо Центральний міст міста не буде відремонтовано до 14 вересня.

Мер Дніпра пояснив парі з президентом про ремонт моста своєї азартністю.

Філатов додав, що в разі перемоги Зеленський повинен приїхати в Дніпро на день міста (14 вересня) і вони «вип'ють по чарці».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: