fbpx
Сьогодні
14:13 08 Вер 2019

Лікарі в Феофанії розповіли про стан звільнених українців

Звільнені з російського ув'язнення українці продовжують проходити обстеження в лікарні Феофанія, де і будуть продовжувати лікування.

За словами лікаря, для кожного потрібно індивідуальне лікування, а перш за все – фізичне лікування, а також спокій щоб психологічно відійти від пережитого, повідомляє 5 канал.

Більше інформації медик не розголошує. Зазначив лише, що ні один з уже колишніх ув'язнених не потребує інтенсивної терапії.

"Дуже сподобався один пацієнт. Він дуже вдячний, що на даний момент вже в Україні і за допомогу, яку йому надали. Всі пацієнти без виключення, навіть ті, які на даний момент не хочуть проходити, а хочуть побути з родичами. Всі вони погоджуються на те, що вони в найближчому періоді будуть обстежені. Найближчий період – це понеділок", – прокоментував заступник головного лікаря Андрій Строкань.

Один зі звільнених українців Володимир Балух вранці повернувся в медустанову, проте з журналістами не став спілкуватися, пообіцявши, що обов'язково дасть коментарі, але коли відпочине.

Нагадаємо, 7 вересня сталася історична подія: 35 бранців Росії були повернені додому.

Дивіться фоторепортаж, як бранці Кремля летіли додому та як їх зустрічали.

Звільнених політв'язнів повезли до Феофанії та військового госпіталю.

Раніше Зеленський пообіцяв вирішити всі питання щодо житла, ліків та грошей українців, які повернулися з РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: