fbpx
Сьогодні
08:58 06 Вер 2019

Можна витягнути десять, а погубити тисячі, - Безсмертний про обмін полоненими з Росією

У питанні взаємного звільнення утримуваних осіб між Україною та Росією президента Володимира Зеленського затягують у пастку для його дискредитації, вважає колишній представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.

Про це він заявив у програмі "Право на владу" телеканалу "1+1" в ніч з четверга на п'ятницю.

"Президента затягують у пастку, суть якої – дискредитація президента України", – сказав Безсмертний.

За словами Безсмертного, йдеться про підготовлену і продуману операцію, починаючи від загибелі під Павлополем чотирьох українських морських піхотинців.

"Нам нав'язали гойдалку Сенцов – Вишинський. Я попереджав, що ця гойдалка призведе до Цемаха. Знаєте, що далі буде на Нормандії (зустрічі президентів в "нормандському форматі"- ред.)? Він (Зеленський, – ред.) піде на зустріч з Пасічником та Пушиліним Денисом Володимировичем", – спрогнозував Безсмертний.

Він підкреслив, що "частина оточення президента загралася з однією з веж Кремля".

"Це перейшло в Мінський процес, тому там заважав Безсмертний. До нього втягнуті зараз Париж і Берлін, тому такими стали позиція Макрона і позиція Меркель", – сказав Безсмертний.

За його словами, з яких завгодно питань можна було сперечатися з п'ятим президентом Петром Порошенком, "але спадкоємність у цій справі треба було тримати і її треба зараз повернути, цю наступність, цієї лінії треба дотримуватися".

"Тільки я ще хочу сказати одну фразу президенту – можна витягнути десять, а погубити тисячі в цій ситуації. Його ведуть цією дорогою", – зазначив Безсмертний.

Нагадаємо, учора апеляційний суд випустив Цемаха, який є фігурантом справи щодо збиття МН-17, з-під варти під особисте зобов'язання.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: