fbpx
Сьогодні
14:00 05 Вер 2019

Звільнення Цемаха може становити загрозу його життю, - прокурор

Прокурор у справі терориста "ДНР", фігуранта справи МН17 Володимира Цемаха Олег Пересада вважає, що звільнення підозрюваного під особисте зобов'язання може становити загрозу життю Цемаха

Про це він сказав після завершенню судового розгляду, повідомляє Espreso.TV.

"Так, це моя думка. Дійсно, може бути загроза, оскільки досить багато уваги пану Цемаху приділяється, особливо в контексті розслідування збиття "Боїнгу" Малайзійських авіаліній. І, як я зазначав судді, він є важливим елементом встановлення істини у цьому провадженні. І ми розуміємо, що наш північний сусід досить жорстко поводиться з небезпечними для себе особами", – заявив прокурор.

Він також зауважив, що тепер за життя Цемаха "відповідатиме сам пан Цемах", та додав, що підозрюваний нині зобов'язаний з'являтись на подальші судові засідання, однак "ніхто не дає гарантії, що він буде з'являтись".

"Я не можу коментувати питання обміну, оскільки до мене як до керівника групи прокурорів у кримінальному провадженні щодо пана Цемаха жодної офіційної інформації про його обмін не надходило", – сказав прокурор у відповідь на питання журналістів, чи готують Цемаха до обміну.

Нагадаємо, у четвер, 5 вересня, Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід колишньому "командиру ППО" міста Сніжне, свідку у справі МН17 Цемаху із тримання під вартою на особисте зобов'язання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: