fbpx
Сьогодні
21:13 05 Вер 2019

Кличко впевнений, що Зеленський підтримає його звільнення

Мер Києва Віталій Кличко впевнений, що президент України Володимир Зеленський підтримає його звільнення з посади глави КМДА.

Про це він сказав ВВС.

"Переконаний, що це командна гра. Зеленський до цього прямого відношення не має, але ці дії з ним узгоджені. Думаю, що, з великою імовірністю, (Зеленський видасть указ про звільнення з посади – ред.) так", – відповів Кличко на питання журналістів щодо позиції Зеленського у цьому питанні.

Також Кличко зазначив, що вже зустрічався з Зеленським.

"Я зустрічався з паном Зеленським, ми проговорили багато питань. Розумію, що йому потрібен час для того, щоб вникнути, опуститись в матерію і зрозуміти те, що відбувається. У нього часу для цього ще не було, тому він відпустив ситуацію (в Києві) і доручив її Богдану", – каже мер Києва.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України погодив звільнення голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

"Ми звернулись з поданням до Офісу президента про звільнення пана Кличка з посади, яку він зараз обіймає (глава КМДА, – ред.) і призначили народного на депутата, яка буде представляти інтереси уряду в новому парламенті", – розповів Гончарук.

Зазначимо, Віталій Кличко залишиться міським главою Києва, але більше не очолюватиме міську адміністрацію, і як результат втратить більшість повноважень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: