fbpx
Сьогодні
21:21 04 Вер 2019

У Київраді закликали Зеленського призначити Кличка очільником КМДА

Голови депутатських фракцій Київської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням призначити Віталія Кличка на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Про це повідомили в КМДА.

На переконання депутатів Київради, Кличко має залишитися на чолі КМДА для «забезпечення у місті Києві місцевого самоврядування».

Повернути Кличко КМДА

«З метою забезпечення у місті Києві місцевого самоврядування, ми, голови депутатських фракцій Київської міської ради VIII скликання, звертаємося до Вас призначити на посаду голови Київської міської державної адміністрації Кличка Віталія Володимировича, обраного Київським міським головою на чергових виборах 25 жовтня 2015 року», — йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України погодив звільнення голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

"Ми звернулись з поданням до Офісу президента про звільнення пана Кличка з посади, яку він зараз обіймає (глава КМДА, – ред.) і призначили народного на депутата, яка буде представляти інтереси уряду в новому парламенті", – розповів Гончарук.

У свою чергу, Кличко пов'язав сьогоднішнє рішення Кабміну з "бажанням партії влади очолити мерію".

Зазначимо, Віталій Кличко залишиться міським главою Києва, але більше не очолюватиме міську адміністрацію, і як результат втратить більшість повноважень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: