fbpx
Сьогодні
09:24 04 Вер 2019

Княжицький про законодавчі ініціативи "Слуги народу": Рухаємось в Росію!

Депутат від "Європейської солідарності" Микола Княжицький піддав критиці законопроекти, які були підготовлені фракцією "Слуга народу".

Свої думки з приводу законодавчих ініціатив він оприлюднив у Фейсбуці.

"Депутат тепер може нести кримінальну відповідальність за виступ в ефірі чи на мітингу , президент повністю контролює ДБР і НАБУ. Депутат позбавляється права самостійно подавати закони, нацгвардія (а це фактично ще одна армія з правом діяти всередині країни) перепідпорядковується президенту. Вводиться пропорційна система виборів, коли депутати ніяк не залежатимуть від виборця, а лише від боса партії, який їх зможе включати і виключати зі списків. Затримувати людей можна буде без вироку суду, особливо політиків. Усі громадяни зобов'язані реєструвати не лише власні сім- карти, а й власні телефони!!!", – ділиться своїми враженнями нардеп, порівнюючи це з радянськими часами.

"Тупі "слуги" тупо тиснуть кнопку з гигиканням, розумні "слуги" підозрюють, що самі знищують власну країну, але коли усвідомлять – буде пізно. ОПЗЖ проти, чекає помилки "слуг " , щоб прийти і робити те саме, але професійніше. Дві башти Кремля. Сам головний слуга ,очевидно до такого не додумається", – емоційно пише Княжицький.

Він також переконаний, що такий сценарій готується із Москви.

"Я не песиміст, вірю в українців, але розумію, що це шлях до нових жертв. Про інші опозиційні сили мовчу. Розчарований, але не критикую, бо перед розстрілом як завжди є шанс об'єднатися", – закінчує нардеп.

Нагадаємо, за одним із запропонованих законопроектів, українців можуть змусити надавати паспортні дані при офромленні SIM-картки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: