fbpx
Сьогодні
Фото 19:01 03 Вер 2019

ЦВК тестує новий сайт, який повністю замінить попередній

Центральна виборча комісія запустила новий офіційний сайт в тестовому режимі.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

Відзначається, що новий сайт повністю замінить попередній, створений ще в 2004 році, і повинен стати основним каналом комунікацій Центрвиборчкому. Його інтерфейс адаптований до всіх мобільних пристроїв.

"Структурою нового ресурсу передбачено доступ до основних розділів інформації, які містилися і в попередній версії, але з набагато полегшеною процедурою пошуку. Так, крім інформації про Комісію та її діяльність, користувачі зможуть знайти відповідні нормативні акти, дізнатися будь-яку інформацію про вибори, направити електронне звернення та багато іншого", – йдеться в повідомленні.

ЦВК

Новий сайт розміщений на основному домені https://www.cvk.gov.ua, він був розроблений за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем(IFES).

Найближчим часом сайт буде працювати в тестовому режимі, щоб користувачі могли повідомляти про проблеми в його роботі.

"Запустити новий сайт ЦВК – було одним із багатьох першочергових завдань нового складу Комісії в питанні комунікації з виборцями. Перед нами стояло завдання розробити просту структуру і зручну навігацію. А головне – зробити сайт адаптивним і врахувати всі побажання і пропозиції величезної кількості користувачів, які розуміли, що попередній сайт вже занадто застарів для сучасного світу. Сподіваюся, що таке оновлення сподобається користувачам", – зазначила глава ЦВК Тетяна Сліпачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: