fbpx
Сьогодні
18:20 03 Вер 2019

Суд не буде арештовувати майно Ющенка

Київський апеляційний суд відхилив скаргу Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури на рішення Печерського райсуду столиці, яким відмовлено в задоволенні клопотання ГПУ про накладення арешту на майно експрезидента Віктора Ющенка.

Про це повідомив сам Ющенко.

"Київський апеляційний суд відмовив прокурорам Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури в задоволенні апеляційної скарги на рішення Печерського райсуду столиці від 9 липня, яким було відмовлено в задоволенні клопотання ГПУ про накладення арешту на майно Віктора Ющенка", – йдеться у дописі.

За словами четвертого президента України, відповідне рішення суд ухвалив 2 вересня. Представники ГПУ, як зазначив експрезидент, оскаржували в апеляційній інстанції рішення слідчого судді Печерського суду Вячеслава Підпалого. При цьому паралельно подали ще одне аналогічне клопотання до суду першої інстанції про накладення арешту на майно Ющенка, в задоволені їм також було відмовлено вже іншим суддею.

Поза тим, у дописі йдеться, що наприкінці вересня Київський апеляційний суд має розглянути ще одну скаргу ГПУ, тепер вже на інше рішення Печерського суду, яким також відмовлено у клопотанні про накладення арешту на майно Ющенка.

Раніше суд двічі відмовив ГПУ в арешті майна Ющенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: