fbpx
Сьогодні
16:21 02 Вер 2019

Як економити на електроенергії завдяки жалюзям: український стартап SolarGaps представить винахід на International IT Forum

Компанія SolarGaps розробила перші у світі розумні сонячні жалюзі – пристрій, який поєднує в собі жалюзі з сонячними панелями.

Це дозволяє виробляти електроенергію для подальшого зберігання або використання, а також захищає приміщення від зовнішніх електричних мереж.

Розумні жалюзі SolarGaps:

  • керують світлом
  • автоматично регулюють кут для найефективнішого захоплення сонячної енергії та затінення
  • підтримують бажану температуру в приміщенні
  • налаштовуються під щоденні звички клієнта та мінливі погодні умови
  • інтегруються в смарт будинки та комерційні системи управління будівлею

 International IT Forum 2019

Раніше повідомлялося, що у селі Романків, що на Київщині відкриють першу в Україні "зелену" фабрику з нульовим викидом шкідливих речовин. Саме там ам вироблятимуть "розумні" жалюзі із сонячними панелями.

Переконатися в крутості та ефективності інноваційних жалюзі ви можете на International IT Forum 2019 (Запоріжжя, 27 вересня). Національна подія міжнародного масштабу для проактивних мешканців, бізнесу та компаній у сферів інновацій. Купити квитки можна тут.

Довідка

International IT Forum – це міжнародний захід, який цього року об'єднає понад 3 тис. національних та міжнародних компаній зі сфери інновацій та IT. Головна мета заходу – популяризація цінності якісного життя із впровадженими інноваціями, демонстрація комфорту, зручності та доступності цифрових змін, які відбуваються у державі.

"Рубрика" – офіційний медіа-партнер International IT Forum.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: