fbpx
Сьогодні
22:08 02 Вер 2019

Нова посол Британії почала роботу в Україні

Нова посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс вручила копії вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ України Олені Зеркаль.

Про це йдеться у повідомленні посольства Британії в Україні у Twitter.

"Нова посол Британії пані Мелінда Сіммонс вручила копії своїх вірчих грамот заступнику міністра закордонних справ України пані Олені Зеркаль" – йдеться у повідомленні.

У свою чергу прес-служба МЗС України повідомила, що Сіммонс підтвердила незмінну позицію уряду Британії щодо політичної та практичної підтримки України, насамперед у питанні врегулювання ситуації на Донбасі, викликаної російською агресією.

"Велика Британія налаштована розширяти та диверсифікувати програми технічної допомоги Україні з особливим наголосом на розвиток регіонів, які потерпають від російської агресії", – наголосила Сіммонс під час вручення копій вірчих грамот.

Мелінда Сіммонс займала різні посади в міністерстві з питань міжнародного розвитку, а також була заступником глав департаментів Європи, Близького Сходу, Північної Африки.

У 2013 році вона прийшла на службу до британського МЗС. До 2016 року обіймала посаду заступника голови департаменту, який займався проблемами збройних конфліктів. У 2016-2018 роках Сіммонс працювала в британському Національному секретаріаті з безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: