fbpx
Сьогодні
14:07 02 Вер 2019

Гончарук пообіцяв до жовтня сформувати команди міністерств та оприлюднити програму роботи

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що за наступні кілька тижнів в міністерствах будуть сформовані команди, а до кінця вересня буде підготовлена і оприлюднена програма роботи уряду.

"На наступні кілька тижнів у нас фокус на створення сильних команд в кожному міністерстві. Це складне завдання, і воно буде пов'язане з оцінкою ефективності того, що відбувалося", – сказав він на зустрічі президента з членами Кабінету міністрів, керівництвом Верховної Ради і правоохоронних органів в понеділок, передає dt.ua.

Прем'єр зазначив, що зараз проходить ознайомлення з роботою міністерств і всі неефективні менеджери або пов'язані з впливом політичних сил будуть оперативно звільнені.

Також до кінця вересня Кабмін буде працювати над створенням програми уряду. Гончарук підкреслив, що цю програму будуть створювати за допомогою електронних ІТ-інструментів, "щоб її можна було потім за показниками вимірювати, щоб суспільство бачило і могло онлайн контролювати", а сама програма "буде більш людиноорієнтованою".

Нагадаємо, що уряд Гончарука поставив за мету підвищити економіку України мінімум на 40%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: