fbpx
Сьогодні
14:49 01 Вер 2019

Зеленський розповів, що постійно радиться з дружиною

Президент України Володимир Зеленський заявив, що постійно радиться зі своєю дружиною Оленою Зеленською.

Про це він розказав в інтерв'ю телеканалу "1+1".

Зеленський стверджує, що його дружина завжди має "дуже тверезу думку".

"Я раджусь з нею, скажу відверто, у дуже складних питаннях, тому що в неї дуже твереза думка. Завжди кожній людині потрібні люди, які кажуть правду. Не потрібно бути в теплій ванні, особливо коли ти президент України чи якась інша відповідальна посада. Це дуже важливо", – сказав Володимир Зеленський.

зеленський дружина

Цікаво, що Олена Зеленська планує розробити власну програму, яка буде корисною для суспільства.

Вона заявила, що вже перебуває в процесі розроблення програми, та додала, що коли виходить на публіку, то покидає свою зону комфорту.

"Такі виклики, коли я повинна виходити зі своєї зони комфорту, повинна розуміти, що спілкування, вихід у люди, як то кажуть, це необхідна складова статусу дружини президента. Я намагатимусь робити це якнайкраще", – сказала Олена Зеленська.

Володимир Зеленський стверджує, що його дружина відповідальніша за нього самого, але не любить, коли її хвалять.

"Їй складно, тому що вона дуже відповідальна людина. Мені здається, навіть більш відповідальна за мене, тому що вона кожну деталь розбирає. Їй дискомфортно, вона не любить, коли про неї кажуть. Навіть коли добре кажуть, і в соцмережах, вона не любить стільки уваги", – сказав Володимир Зеленський.

Своєю чергою перша леді стверджує, що вже менше читає коментарі, бо вже звикла та намагається "більш філософськи ставитися до критики".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: