fbpx
Сьогодні
Відео 15:12 01 Вер 2019

Прем'єр-міністр на самокаті показав будинок уряду

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у відеозверненні до школярів з нагоди Дня знань показав приміщення Кабінету міністрів та проїхав ним на самокаті.

"Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете до школи… А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де я працюю прем'єр-міністром.

Колись хтось із вас також буде прем'єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильною модерновою державою, з якою рахуватимуться в світі. Тоді уряд працюватиме в сучасній, інноваційній будівлі, яку ви обов'язково побачите. Як це виглядає сьогодні, я хочу вам показати", – зазначив політик.

За словами Гончарука, у будівлі Кабміну величезна кількість поверхів, де розташовані десятки кабінетів, в яких працюють тисячі людей.

"А коридори тут такі довгі, що часом можна користуватися самокатом", – сказав він і проїхався на електросамокаті коридором і заїхав до зали засідань уряду.

В цьому приміщенні працює український уряд. Міністри ухвалюють найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб країна була успішною, нам потрібні розумні, освічені, вільні громадяни. Ви! Тому вчіться дуже добре, а ми в уряді зробимо все для того, щоб створити вам для цього всі необхідні умови", – наголосив Гончарук.

https://www.facebook.com/aleksey.goncharuk/videos/2132004140238415/

 

Читайте також:

📌 Нові міністри України: хто всі ці люди

📌 Олексій Гончарук: що відомо про наймолодшого в історії прем'єр-міністра в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: