fbpx
Сьогодні
Фото 13:35 31 Сер 2019

На Приморському бульварі в Одесі пройшов Марш рівності. Є затримані противники Прайду

Під час ходи учасників акції "Одеса-Прайд 2019", яка пройшла у суботу в центрі міста, суттєвих правопорушень не було, щодо трьох осіб складені адміністративні протоколи за дрібне хуліганство.

За повідомленням поліції, поодинокі спроби деяких агресивно налаштованих громадян вчинити провокацію та розпочати конфлікт з учасниками ходи та правоохоронцями відразу ж припинялися. Завдяки профілактичним заходам сутички між учасниками та противниками акції вдалося уникнути.

Відносно трьох осіб складені адміністративні протоколи за дрібне хуліганство (ст.173 КУпАП). Інших правопорушень не допущено.

одеса лгбт

одеса лгбт

одеса лгбт

За даними "Думської", в акції взяли участь близько 300 людей, їх охороняли 500 правоохоронців. Трьох затриманих доставили до Приморського відділу поліції.

"П'ятий раз ми проводимо в Одесі прайд-захід. Прайд-ходу ми проводимо в четвертий раз. Це правозахисний захід, спрямований на привернення уваги жителів міста та гостей до тієї дискримінації, з якою стикаються представники ЛГБТ-спільноти", – розповіла голова оргкомітету "Одеса Прайд" Ганна Леонова.

одеса лгбт

одеса лгбт

одеса лгбт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: