fbpx
Сьогодні
15:29 30 Сер 2019

В Україні створять перший каталог КСВ-ініціатив

В каталозі буде представлено близько 50 компаній та 30 проєктів

Платформа змістовних партнерств Pro Bono Club Ukraine створює перший в Україні каталог КСВ-ініціатив. Мета проєкту дослідити ключові інсайти, практики та тренди у сфері КСВ та зробити співпрацю бізнесу з громадським сектором ефективнішою.

Що буде містити дослідження:

  • фокусні напрями КСВ компаній
  • внутрішній огляд КСВ в компаніях
  • найкращі практики КСВ
  • громадські організації та благодійні фонди для співпраці

Результатом дослідження стане великий звіт зі статистичним оглядом сфери, а також каталог компаній за їхніми пріоритетами у КСВ та організацій, які реалізують проекти у цій сфері. Каталог буде презентовано під час міжнародного щорічного European Pro Bono Summit, що відбудеться 26 вересня в UNIT.City.

«Ринок КСВ в Україні активно розвивається, але не завжди під час такого стрімкого розвитку ми встигаємо будувати прозору комунікацію та партнерські зв'язки. А без цього не можлива побудова сильного сектору. Саме тому ми вирішили створити цей каталог, — розповідає Анна Мазур, кураторка Pro Bono Club Ukraine. — Ми прагнемо зібрати якомога більше КСВ-кейсів з українського бізнесу, адже віримо, що це значно полегшить комунікацію між компаніями та громадськими організаціями».

Заповнити форму та поділитися своїми практиками КСВ можна до 2 вересня.

Довідка. Pro Bono Club Ukraine — платформа змістовних партнерств бізнесу з громадським сектором. У світі такі платформи називають організаціями-посередницями. Pro Bono Club Ukraine поєднує експертність бізнесу з потребами громадського сектору задля якісних соціальних змін та розвиває культуру pro bono в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: