fbpx
Сьогодні
12:50 30 Сер 2019

На зустрічі Лукашенко-Болтон обговорювали Україну

Президент Білорусі Олександр Лукашенко і радник американського президента Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон під час зустрічі в Мінську обговорили питання врегулювання конфлікту на сході України.

Про це заявив глава МЗС Білорусі Володимир Макей, повідомляє БЕЛТА.

"На переговорах з Джоном Болтоном (що відбулися 29 серпня – ред.) президент Білорусі Олександр Лукашенко виклав відому точку зору на ситуацію в Україні і наші пропозиції щодо того, як можна було б подолати цей конфлікт. Білоруська сторона вважає, що має бути, звичайно ж, щира зацікавленість залучених в це сторін. Коли сперечаються, чи треба Сполученим Штатам приєднуватися до цього формату з врегулювання конфлікту чи не треба, головне – вирішити конфлікт", – сказав Макей.

Також міністр закордонних справ Білорусі наголосив: "Якщо участь США та інших країн дозволить прискорити цей процес (врегулювання в Україні – ред.), то хто тоді проти? Я думаю, що всі погодяться з цим".

Макей також зазначив, що Лукашенко під час переговорів приділив даному питанню особливу увагу. Президент Білорусі наголосив, що Білорусь робила і робитиме все можливе для подолання цього конфлікту.

Нагадаємо, учора Болтон перебував із візитом у Мінську.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: