fbpx
Сьогодні
16:00 30 Сер 2019

Медведчук і Рабинович приїхали під Лефортово і пояснили причину свого візиту в Москву

Віктор Медведчук / Фото: ЕРА

Депутати Верховної Ради від «Опозиційною платформи – За життя» Віктор Медведчук і Вадим Рабинович знаходяться в Москві.

Під час включення під стінами СІЗО «Лефортово», вони заявили, що відвідали українських політв'язнів Миколи Карпюка та Станіслава Клиха, передає DN.

Медведчук, який також є кумом президента Росії Володимира Путіна, назвав цей приїзд «гуманітарної акцією», про яку домовлялися «не сьогодні і навіть не вчора».

Медведчук

«Ми зверталися з проханням від нашої партії, тому що ОПЗЖ веде це питання – займається питанням звільнення. Чи не обміну, а звільнення <…> Карпюка і Клиха – це ті люди, з приводу звільнення яких ми піднімали питання тривалий час», – заявив він.

Медведчук підкреслив, що нова українська влада на чолі з президентом Володимиром Зеленським «реально займається питаннями обміну».

«Це питання серйозно просунулося і вселяє впевненість, що найближчим часом цей обмін відбудеться і в нього будуть включені ті люди, про звільнення яких ми просили», – додав він.

Політик також сказав, що вони передали Карпюк та Клиху українські сало і хліб.

Нагадаємо, що близько 10 ранку літак Медведчука разом з лідерами "Опозиційної платформи – За життя" Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем на борту відлетів з "Жулян".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: