fbpx
Сьогодні
12:33 28 Сер 2019

Супрун: повернення Богатирьової є сигналом про початок боротьби за здоров’я та безпеку українців

Уляна Супрун, фото РБК-Україна

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун бачить небезпеку в поверненні колишньої очільниці МОЗ Раїси Богатирьової до Києва.

Своїми застереженнями з цього приводу вона поділилася у Фейсбуці.

"Перші місяці роботи в МОЗ України мені постійно розповідали якісь історії про те, як організовувала роботу Раїса Богатирьова. Як вона ніколи не покидала свій "комплекс кабінетів міністра", який виглядав як палац. Натомість інша частина Міністерства була в критичному стані зі старими туалетами та пошарпаними стінами. Як усі мусили стояти струнко у коридорах, коли вона проходила поруч зі своїми охоронцями. Або ж як у неї "професійно" займалися закупівлями ліків та вакцин", – ділиться своїми спогадами Супрун.

Уляна Супрун, зокрема, нагадала як Богатирьова покривала схему з закупівель за кошти платників податків вакцин та туберкуліну у фірми свого сина; відбувся спад рівня вакцинації українців через недовіру до вакцини; розкрадання понад 1 мільярд гривень, які мали б йти на ліки; штучно завищені закупівлі; величезний маєток сім'ї Богатирьової і т.д.

Супрун переконана, що екс-главу МОЗ поліція скоро випустить на волю. У неї залишилося чимало прихильників та партнерів в Україні.

"Повернення Богатирьової до України є сигналом про початок нового етапу боротьби за здоров'я та безпеку українців. Її послідовники і партнери нікуди навіть не виїздили і останні роки займались саботажем системних зміни у сфері, де вони звикли про все "домовлятися", – застерігає пані Уляна.

"Не віддати медичну сферу злодіям та вбивцям для нового політичного керівництва дуже легко, якщо вони поставлять здоров'я українців реальним пріоритетом", – наголошує Супрун.

Нагадаємо, 27 серпня Раїса Богатирьова після 5 років відсутності повернулася до України та була затримана поліцією.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: