fbpx
Сьогодні
16:53 28 Сер 2019

На Харківщині постраждав журналіст, що розслідував незаконну вирубку лісу

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична звернулася до правоохоронних органів з вимогою негайно розслідувати напад і побиття журналіста каналу "112. Україна" Олега Решетняка, що сталися в середу вдень в області.

Про це інформує "Інтерфакс-Україна".

"Вимагаю вжити всіх заходів відповідно до чинного законодавства та приділити особливу увагу цій ситуації. Винні мають бути покарані", – сказала Світлична вдень.

Раніше в середу в ефірі каналу "112. Україна" Олег Решетняк повідомив, що на його знімальну групу стався напад, коли вони знімали матеріал про незаконне вирубування столітніх дубів у Харківській області, припинити яке вимагав президент Володимир Зеленський. За словами журналіста, агресивно налаштовані люди заблокували автомобіль, спустили колеса й погрожували самому Решетняку й операторам.

"Усередині залишився водій нашої машини, його мало не перевернули, нам ледве вдалося це трохи зупинити. Зараз повністю спущені колеса, машина заблокована", – сказав Решетняк.

Він повідомив також, що нападники вимагали віддати їм картку з відзнятим матеріалом, вони звинувачували знімальну групу в незаконній зйомці та в тому, що вона заважає їм працювати.

За словами Решетняка, обидві сторони конфлікту викликали поліцію.

Решетняку згодом викликали швидку.

Нагадаємо, 18 липня Зеленський був на Харківщині, де зафіксував факт масового вирублення лісів у Харківській області та викликав головного "чорного лісоруба" до себе.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: