fbpx
Сьогодні
13:10 28 Сер 2019

Харківська міськрада не знає, за які кошти виготовили вказівники для "проспекту Жукова"

У Харківській міській раді жоден із профільних департаментів не володіє інформацією про те, скільки коштувало перейменування проспекту Григоренка.

Такий висновок після власних інформаційних запитів зробили у Харківській правозахисній групі.

У Департаменті житлового господарства Харківської міськради на запит ще 30 липня відповіли: "Станом на 06.08.2019 у Харківській міській раді відсутня інформація про витрачені кошти на виготовлення та встановлення вказівників "проспект маршала Жукова".

Після отримання такої відповіді правозахисники надіслали аналогічний запит до інших департаментів міськради, а також до адміністрацій Слобідського та Немишлянського районів міста Харкова, у межах яких розташований проспект Петра Григоренка.

В усіх отриманих ними відповідях зазначається, що отримувач запиту інформацією про вартість табличок не володіє. Департамент містобудування скерував запит запит до Департаменту бюджету і фінансів, а Адміністрація Немишлянського району — до комунального підприємства "Жилкомсервіс".

У Департаменті контролю наголосили, що не знають, не зобов'язані знати, і не знають, хто може знати, скільки грошей з міського бюджету витратили на зміну назви проспекту.

Нагадаємо, 2 місяці тому у Харкові почали змінювати таблички на перейменованому "проспекті Маршала Жукова".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: