fbpx
Сьогодні
23:04 27 Сер 2019

Стало відомо, хто очолить комітет з питань реінтеграції окупованих територій у Верховній Раді

Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій і Луганській областях і АР Крим, Севастополя, національних меншин, міжнаціональних відносин очолить самовисуванець Дмитро Лубінець.

Про це повідомляє  Інтерфакс-Україна.

"Зради не буде. Цей комітет таки не віддали очолити регіоналам – бо ті замість реальної роботи перетворили би цю посаду на майданчик для самовихваляння на тему "Тільки ми вміємо правильно дбати про Донбас".
Лубінець, на мою думку, достойний вибір. Мажоритарник з Донеччини, представляє південні райони області. За даними різних моніторингів оцінки ефективності депутатів був визнаний одним з найбільш продуктивних депутатів Донеччини. Активно працював на окрузі, бо розумів очевидне, що без цього йому (депутату від БПП) не переобратися. Організовував поїздки дітей з округу до західних регіонів України та до Києва, організував побратимство між Волновахою і Луцьком.
В минулому скликанні був секретарем регламентного комітету. Незадовго до виборів вийшов з фракції і йшов позафракційним. Обійшов регіонала приблизно на 10%", – розповів громадський активіст Павло Островський.

Раніше з'явився повний перелік, хто очолить комітети Верховної Ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: