fbpx
Сьогодні
13:18 27 Сер 2019

Бойовики зривають ремонт мосту під Станицею Луганською

Незаконні збройні формування окупованих районів Луганської області на ділянці розведення сил у районі Станиці Луганської розмістили чергову тимчасову споруду, чим перешкоджають українській стороні перейти до ремонту зруйнованої частини мосту через Сіверський Донець.

Про це повідомляють у прес-службі штабу ООС.

"Замість активних дій з демонтажу фортифікаційних споруд, російські найманці з тильного боку розмістили чергову тимчасову споруду "кунг", з написом так званого СЦКК, тим самим зафіксувавши свою присутність на ділянці розведення №1″, – йдеться у повідомленні.

Українська сторона нагадує, що відповідно до Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи (ТКГ) та інших Мінських домовленостей ділянка розведення "Станиця Луганська" має бути вільною від будь-яких мілітарних структур.

У повідомленні наголошується, що зазначені дії ставлять під зрив виконання Мінських домовленостей з розведення сил і засобів, таким чином представники ОРЛО "не дають можливості українській стороні перейти до реальних дій з ремонту зруйнованої частини мосту".

Нагадаємо, 24 серпня Україна розпочала демонтаж фортифікацій у районі Станиці Луганської.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: