fbpx
Сьогодні
13:42 26 Сер 2019

Портнов відповів на "лист ГПУ із проханням про зняття санкцій" з нього

Соратник екс-президента Януковича Андрій Портнов бурхливо відреагував на лист ГПУ, котрий опублікувала редакція НВ. У хід пішли словесні образи.

Свій коментар Андрій Портнов розмістив на своєму Телеграм-каналі.

"Сьогодні помийне порохоботское видання "Новое Время", раніше відоме отриманням його головним редактором звання тупої вівці з одіозного ЗМІ, опублікувало замітку, що Генеральна Прокуратура просить Канаду зняти з Портнова санкції, тому що відносно нього не проводяться розслідування і він не є підозрюваним або обвинуваченим. Спеціально для помийного видання і його тупого головного редактора Сича повідомляю, що прокуратура нічого не просить, її зобов'язали зробити це вже чотирма судовими рішеннями", – твердить Портнов.

"Якщо у одіозного помийного ЗМІ і його тупої вівці є докази, що я хоч раз був підозрюваним або обвинуваченим хоч по одній справі, крім замаху на розкрадання у самого себе університетської зарплати в 800 гривень, то опублікуєте їх", – пише екс-заступник адміністрації Януковича.

Крім цього, він нагадав, що в найближчі місяці відбудеться судовий процес у Федеральному суді Канади, де Портнов "планує ще раз надіти всю цю історію прямо на тупу і одіозну голову".

Нагадаємо, сьогодні журналістами НВ був опублікований лист, у якому Генпрокуратура зверталася до Міністерства закордонних справ і міжнародної торгівлі Канади, аби зняти із Андрія Портнова санкції.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: