fbpx
Сьогодні
18:01 25 Сер 2019

Знай наших: у США українець здобув 22 перемогу на боях без правил

Український напівсередньоваговик Ярослав Амосов (22-0) залишився непереможеним за підсумками поєдинку з американським ветераном Девідом Рікельсом (21-6) в рамках основного карда турніру "Bellator 225", що відбувся в американському місті Бріджпорт.

Про це повідомляє УНН.

Амосов витратив трохи часу на обмін ударами, щоб застати супротивника зненацька на старті зустрічі. Після цього Ріккелсу був необхідним час, щоб підвестися. Амосов зберіг позицію, але завдав невеликих проблем опоненту. Рікельсу вдалося встати на заключні етапи раунду, але він не зміг зробити нічого значущого.

У другому раунді Амосову вдалося знову відправити візаві на настил, і там провести задушливий прийом – дострокова перемога.

"Це була не перша і не остання дострокова перемога. Дякую моїм тренерам і спаринг-партнерам за те, що вони підготували мене до цього. Я з нетерпінням чекаю боротьби з переможцем (Рорі Макдональд проти Дугласа Ліми в "Bellator 232″). Це моя ціль", – наголосив переможець.

Примітно, що 25-річний уродженець Києва Амосов в своєму послужному списку має також звання трикратного чемпіона світу по бойовому самбо.

Нагадаємо, що українська дзюдоїстка Дар'я Білодід виграла чемпіонат світу з дзюдо в Токіо, завоювавши золоту медаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: