fbpx
Сьогодні
15:05 25 Сер 2019

Створення українського російськомовного каналу якраз на часі, - експерт

Ініціативи зі створення українського російськомовного каналу, орієнтованого на тимчасово окуповані території та закордоння, якраз на часі.

Про це пише експерт Центру досліджень проблем Російської Федерації Національного інституту стратегічних досліджень Іван Валюшко у своїй статті на «Рубрика».

«Державна присутність у надзвичайно тонкій сфері контрпропаганди настільки необхідна, що про це навіть смішно заявляти окремим реченням. І не має значення, який канал виконуватиме цю функцію – нинішній UA-TV, «перезаточений» UA-TV чи новий з принципово іншими підходами і форматами. Попри усю браваду і риторику, основану на праві сильного, Росія боїться України. Точніше імпорту українського досвіду скидання влади, ручного тасування еліт і духу опору у формфакторі дерев'яного щита зі шматком бруківки. Буквальний експорт революцій можливий тільки у заявах Жиріновського для залякування населення, але можна передати гуманітарну допомогу у вигляді ідеї – ніяка влада не вічна. Звичайно, її іще треба адаптувати під скрепи, тоді вона виглядатиме як «усяка влада від бога, але все одно ніяка не вічна». Суть незмінна – замість роздачі заздалегідь даремних авансів бунтарству росіян, їм треба допомогти. Насамперед словом», – вважає експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: