fbpx
Сьогодні
17:21 24 Сер 2019

Україна розпочала демонтаж фортифікацій у районі Станиці Луганської

Фото: штаб ООС

ДСНС розпочала роботи з обстеження фортифікаційної споруди опорного пункту в районі населеного пункту Станиця Луганська на наявність вибухонебезпечних предметів із правого боку від дороги в напрямку незаконних збройних формувань РФ.

Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, інформує штаб ООС.

Зазначається, що після обстеження о 10:35 група ДСНС розпочала демонтаж споруди та її розбирання. Станом на 11:15 розрахунок піротехнічного підрозділу служби демонтував 10 покришок на ближньому до зруйнованого мосту опорному пункті.

станиця луганська

Фото: штаб ООС

"Наголошуємо, що в разі відсутності синхронних дій із боку російських найманців та їхніх збройних формувань, українська сторона змушена буде припинити зазначені вище роботи. Зауважимо, що на ділянку прибули представники СММ ОБСЄ з метою оцінки оперативної обстановки, з'ясування поточного стану справ на нашій стороні та заходів, які проводяться", – йдеться у повідомленні.

станиця луганська

Фото: штаб ООС

Також повідомляється, що станом на 12:00 із боку окупаційної влади будь-яких інженерних робіт не проводилось.

"Наголошуємо, що блокування окупаційною адміністрацією робіт у Станиці Луганській вкотре свідчить про небажання російськими найманцями та їхніми збройними формуваннями розпочати практичні заходи з демонтажу фортифікаційних споруд на своїй території та, в подальшому, надати можливість перейти до реальних дій із ремонту зруйнованої частини мосту", – зазначили в СЦКК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: