fbpx
Сьогодні
19:39 24 Сер 2019

Стало відомо, чому очільник ОПУ Богдан пропустив святкування Дня Незалежності

Глава Офісу президента Андрій Богдан, якого сьогодні не було на святкових заходах з нагоди Дня Незалежності, вчора відвідав весілля юриста Андрія Довбенка на Лазурному березі Франції.

Глави Офісу президента Андрія Богдана не було ні на офіційній ході з нагоди Дня Незалежності, ні на урочистому прийомі, влаштованому після президентом Володимиром Зеленським в Маріїнському палаці в центрі Києва.

Джерело НВ повідомляє, що Богдан вчора відвідав весілля юриста Андрія Довбенка з Анною Огренчук на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе.

«Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченка», — пишуть Нашi грошi.

Журналіст Соня Кошкіна підтверджує, що Богдан не зміг бути присутнім в Києві, тому що перебуває у Франції.

«Коли збиралася на президентський прийом, колеги просили уточнити у пана Богдана, чи не передумав він щодо непотрібності «старих» журналістів», — каже Кошкіна.

«Чесно намагалася знайти Андрія Йосиповича в Маріїнському <…> Шукала, але не знайшла. Адже його там не було. Причина проста: Богдан на відпочинку. На Лазурному березі Франції. Ніцца, Монако, ось це ось все. Хороші місця, розумію його», — пише Кошкіна в своєму каналі в Telegram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: