fbpx
Сьогодні
18:08 24 Сер 2019

Притула прокоментував ДТП за участю його тещі

Фото zik.ua

Український шоумен Сергій Притула прокоментував ДТП за участю його тещі.

Коментар Притула написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами шоумена, ні він особисто, ні його дружина не чинили спроби "вирішити" питання із суддями чи прокурорами.

"Особисто я, як чоловік своєї дружини, звичайно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі й сказав тестю і тещі, що моя сім'я готова посильно приєднатися до покриття витрат на лікування та реабілітацію постраждалої сім'ї, у разі, якщо ця сім'я буде готова прийняти таку допомогу. На що я особисто сподіваюся", – написав Притула.

Також шоумен вважає за потрібне донести до громадськості й журналістам, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім'ям. І Притула не хоче, щоб винних шукали серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту.

"Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, оскільки не був свідком події. Мені шкода, що так сталося. Я не знаю, чим можу особисто допомогти сім'ї постраждалих, крім вищезгаданих ініціатив", – додав Притула.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва в одному з дворів автомобіль, за кермом якого перебувала 59-річна теща Притули, на високій швидкості наїхав на жінку та її дитину.

дтп притула

Очевидці припускають, що жінка просто переплутала педалі, тому що швидкість була доволі великою як для їзди в районі прибудинкової території.

На щастя, потерпілі залишилися живі, їх госпіталізували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: