fbpx
Сьогодні
18:49 22 Сер 2019

В'ятрович може піти з посади

Директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович заявив: якщо не буде можливості співпрацювати з Кабінетом міністрів, із парламентом та з Офісом президента, то він піде у відставку.

Про це повідомив В'ятрович виданню "НВ".

"Я вважаю, що держава ще потребує державної політики відновлення національної пам'яті і потребує, власне, такого інструменту, як Інститут національної пам'яті", – сказав В'ятрович.

Однак, він додав, що в перспективі держава може перестати потребувати окремого інституту зі збереження національної пам'яті, а його функції можуть бути передані науковим інститутам.

В'ятрович наголосив, що хотів би й надалі залишитися на посаді, якщо буде можливість "реалізації державної політики", якщо – ні, то він "не бачить сенсу" залишатися на своїй посаді.

"Якщо не буде розуміння важливості цієї політики, якщо не буде можливості співпрацювати з Кабінетом міністрів, з урядом, із парламентом, з Офісом президента, то навряд чи є сенс залишатися на цій посаді для того, щоб просто залишатися на посаді", – завершив він.

Раніше В'ятрович прокоментував результати виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: