fbpx
Сьогодні
11:43 22 Сер 2019

Найуспішніша операція ЗСУ, яка відбулася ще до "перемир'я": відео

У Мережі з'явилося відео із операції по ліквідації сил бойовиків, яка сталася ще до початку перемир'я – 15 липня.

Відео та коментар до нього опублікував на своїй сторінці в Ютубі волонтер Юрій Мисягін.

"У вас є унікальна можливість побачити все – від самого її початку, від моменту розвідки і до того чим все закінчилося для російсько – терористичних військ на Донбасі", – йдеться у підписі до відео.

Зазначається, що усього лише 12 хвилин вистачило бойової-розвідувальної групи К-2 і команді "Міністерство магії" з 54-ї механізованої бригади, щоб успішно провести операцію.

"Вчасно отримана інформація зі штабу ОТУ "Північ" про концентрацію сил ворога, грамотно і таємно проведена розвідка безпілотниками, і дронамі, початок операції в саме несподівано час для ворога, удар з різних місць і з різною дистанції, швидкість і частота ударів, і постійно коригується вогонь з повітря – ось в чому запорука успіху", – пише автор викладеного відео.

35 осіб ЗСУ змогло за такий малий проміжок часу ліквідувати 31 бойовика, із яких 20 було вбито і 11 поранено.

Крім цього, вдалося ліквідувати чималу кількість техніки: зенітно – ракетний комплекс "Стріла-10", командно-штабну машину, БМП (2 шт.), вантажівки "УРАЛ" (6 шт знищено, 5 шт підбито), вантажівки "КАМАЗ" (4 шт знищено, 1 шт підбито), вантажний кран
та армійський джип.

"Коли ви будете дивитися це відео, то просто знайте, що всі хто допомагає армії приклалися до цього успіху. Ті планшети з програмами коригування вогню, дрони для розвідки і ін, ось все те, що ми завдяки Вашій допомозі передали в 54-у бригаду – це все було великою підмогою для бійців. Дякую вам всім", – пише волонтер.

Нагадаємо, за минулу добу відбулося 7 обстрілів.

 

Рубрика:
Відео

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: