fbpx
Сьогодні
11:40 21 Сер 2019

НАБУ закрило провадження щодо розкрадання держкоштів "Кінокварталом"

Національне антикорупційне бюро закрило кримінальне провадження за фактом можливої ​​розтрати держкоштів "Кінокварталом" президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляють Українські новини.

Його закрили ще на початку липня, адже не знайшли ознак злочину в діях співробітників Державного агентства з питань кіно і компанії.

На запит журналістів щодо ходу провадження була отримана така відповідь:

"Зазначене кримінальне провадження закрито 8.07.2019 на підставі п.2 ч.1 ст. 284 Кримінального процесуального кодексу України. Під час провадження досудового розслідування за вказаним фактом не було виявлено жодних даних, які б вказували на наявність у діях службових осіб Держкіно і представників ТОВ "Кіноквартал" ознак складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 (розтрата державних коштів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу".

Довідка

Фільм "Я, ти, він, вона" ТОВ "Кіно Квартал" у 2017 році як один з учасників 10-го конкурсного відбору Держкіно отримав державну підтримку з держбюджету, однак за результатами прокату зміг повернути в бюджет суму на 4 млн грн меншу від отриманої.

Нагадаємо, у квітні цього року проти "Кінокварталу" було відкрито кримінальне провадження щодо можливого розкрадання держкоштів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: